28 Nisan 2024, Pazar

Otomobil çatıdan içeri girdi!

Otomobil çatıdan içeri girdi!

Kocaeli’nin Derince ilçesinde yokuş aşağı giderken kontrolden çıkan hafif ticari araç bir evin çatısından oturma odasına girdi. Uyuduğu odaya 2 ayda 2. kez araç girdiğini görünce şoka giren ev sahibi genç, “Misafirden çok araç geliyor bizim evimize” diyerek tepki gösterdi.

Olay gece saatlerinde Derince ilçesi Çınarlı Mahallesi'nde meydana geldi. Günbatımı Sokak’ta bulunan tek katlı evde yaşayan Gürkan Adalı (22), uyumak için odasına gitti. Bu sırada sokağın üst tarafındaki mezarlık yolundan inen hafif ticari araç kontrolden çıktı. Araç, yolun alt tarafındaki Adalı ailesine ait evin çatısına uçarak oturma odasına düştü. Yatağa uzandıktan 10 dakika sonra büyük bir gürültüyle uyanan Adalı, evin çatısından oturma odasına ticari araç girdiğini görünce önce şoka girdi.

Gürültüye uyanan mahalle sakinlerinin yardımıyla araçtan çıkan şahıslar, olay yerinden kaçtı. Evde bulunan ve aracın altında kalmaktan kıl payı kurtulan Gürkan Adalı ve komşularının haber vermesi üzerine olay yerine, polis ekipleri sevk edildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Kocaeli’nin Derince otomobil çatı ev

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.