27 Nisan 2024, Cumartesi

Otobüste elbiseli kadının bacaklarını çekerken yakalandı! "Mühendisim ben" diye yalvardı

Otobüste elbiseli kadının bacaklarını çekerken yakalandı!

Beykoz'da İETT otobüsünde kadın yolcunun bacaklarını çeken bir şahıs, otobüsteki yolcular tarafından fark edildi. Yolcuların tepkisi sonrası fotoğrafı çeken şahıs, "Mühendisim ben, 2 çocuk babasıyım, özür dilerim" diyerek yalvardı. Öte yandan tacizci şahıs yolcular tarafından polis ekiplerine teslim edildi.

Bu sabah saatlerinde Beykoz'da hareket halindeki bir İETT otobüsünde bir şahıs, elbise giyen kadın yolculardan birinin bacaklarının fotoğrafını çekti.

FOTOĞRAF ÇEKERKEN YAKALANDI

Diğer yolcuların durumu fark etmesi üzerine otobüste bağrışmalar oldu. Uygunsuz fotoğrafı çekilen kadın, "Fotoğrafımı çekmek ne demek" diye tepki gösterdi. Otobüsteki yolculardan tarafından yaka paça yakalanan tacizci şahıs, "Kaçmam ben mühendisim, 2 çocuk babasıyım, özür dilerim" diyerek yalvardı.

 

 

TELEFONUNA BAKTILAR

Tacizci şahsı yakalayan yolcu, cep telefonundan fotoğraflar kısmını açarak uygunsuz fotoğrafın çekildiğini doğruladı. Fotoğrafın çekildiğini doğrulayan yolcu, "Bu fotoğraf ne, 2 çocuk babasıyım diyorsun. Kızın fotoğrafını çekiyorsun" diyerek tepki gösterdi.

KARAKOLA GÖTÜRÜLDÜ

Yolcuların ihbarı üzerine olay yerine polis ekibi sevk edildi. Öte yandan yaka paça polis ekiplerine teslim edilen tacizci polis ekipleri tarafından karakola götürüldü. O anlar kadın bir yolcunun cep telefonu kamerasına yansıdı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Otobüste elbiseli kadının bacaklarını çekerken yakalandı! "Mühendisim ben" diye yalvardı

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.