29 Nisan 2024, Pazartesi

Ortalığı kana bulayacaktı!

Ortalığı kana bulayacaktı!

Ortalığı kana bulayacaktı! Azez'de canlı bomba yeleğiyle birlikte yakalandı

 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Azez Mare Bölgesinde PKK/KCK Terör Örgütü mensubu Ebu Ali kod adlı Hasan Najjar, 1.8 kilo C-4 plastik patlayıcı canlı bomba yeleği ve çok sayıda mühimmat ile yakalandı" dedi

İstihbarat Başkanlığı koordinesinde Hatay İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Suriye Görev Gücü tarafından Azez Mare'de gerçekleştirilen ortak operasyon sonucunda PKK/KCK Terör Örgütü mensubu Ebu Ali kod Hasan Najjar, 1.8 kg C-4 Plastik Patlayıcı, canlı bomba yeleği ve çok sayıda mühimmat ile yakalandı.

 

 

SOYLU: EVLATLARIMIZA TEBRİKLER

Güzel haberi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medya hesabından duyurdu. Soylu, paylaşımına şu notu düştü: "Sınırlarımız içinde de, sınır ötesinde de teröristlere göz açtırmayan; Emniyet Teşkilatımıza, Emniyet İstihbarat Birimlerimize, Jandarmamıza, Suriye Görev Gücü'ndeki Kahraman Evlatlarımıza tebrikler."

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Azez Süleyman Soylu gündem

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.