25 Nisan 2024, Perşembe

Ormanlarımıza sahip çıkmıyorsunuz

Ormanlarımıza sahip çıkmıyorsunuz

Artvinli vatandaştan AK Partili eski bakana tepki: Ormanlarımıza sahip çıkmıyorsunuz

AK Parti Artvin Milletvekili adayı ve eski Tarım Bakanı Faruk Çelik, seçim çalışmaları için geldiği Artvin'de vatandaşın sitemiyle karşılaştı. Ardanuçlu vatandaş Faruk Çelik'e, "Ormanlarımıza sahip çıkmıyorsunuz, 20 senedir sahip çıkmadınız" diye seslendi. Çelik'in "Çıkacağız" demesi üzerine vatandaş, "20 senedir sahip çıkmadınız şimdi mi sahip çıkacaksınız?" ifadelerini kullandı.

 

AK Parti Artvin Milletvekili adayı, eski Tarım Bakanı Faruk Çelik, seçim çalışmaları için dün geldiği Ardanuç'ta bir dizi inceleme yaptıktan sonra, ilçe merkezinde esnaf ziyaretinde bulundu. Çelik, Çay bahçesindeki sohbeti sırasında, ormanlar tahrip edildiği gerekçesiyle vatandaşların tepkisiyle karşılaştı.

 

Vatandaşla Faruk Çelik arasında şu diyalog yaşandı:

 

Vatandaş: Sizin iktidarınızda yaptırdığınız ahırlarda içinde hayvan olmayan ahırlar var. ve birkaç tane evi olanlara ev yaptırdılar. Ben bunları sana anlatmak istiyorum ve aynı zamanda da ormanlarımıza sahip çıkmıyorsunuz.

Faruk Çelik: Ormanlara sahip çıkacağız abi, işte geldik çıkacağız inşallah

Vatandaş: 20 senedir sahip çıkmadınız şimdi mi sahip çıkacaksınız?"

Bu sırada etrafta bulunan bazı kişilerin de "20 senedir çıkmadınız" dedikleri duyuldu.

 

İKİ FARKLI BAKANLIK GÖREVİNDE BULUNDU

Adalet ve Kalkınma Partisi kurucuları arasında yer alan Yusufeli doğumlu Faruk Çelik, Cumhurbaşkanlığı sistemi öncesinde Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı olarak görev yaptı. Çelik, halen Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi.

 

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Bekir Pakdemirli Milletvekili Faruk Çelik Artvin Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.