27 Nisan 2024, Cumartesi

Ölmek için yapmadığı şey kalmadı ama...

Ölmek için yapmadığı şey kalmadı ama...

Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde intihara kalkışan 25 yaşındaki genç, evinde önce çok miktarda hap içti, ardından bileklerini kesti ama ölmeyince bu kez kendini 5. kattan boşluğa bıraktı ancak hayatta kaldı.

Yeniasır gazetesinden Serkan Özcan'ın haberine göre, olay Şehzadeler'in Peker mahallesinde 6 katlı binanın 5. katında meydana geldi. Psikolojik sorunları olan 25 yaşındaki A.D. isimli genç, önce çok miktarda hap yuttu, ardından da bileklerini kesti. Ölmeyince 5. kattan atlamayı deneyen genç, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalenin ardından Manisa Şehir Hastanesi'ne kaldırdı. İntihara teşebbüs eden A.D'nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Genç adamın Manisa Orman Müdürlüğü'nde memur olarak çalıştığı öğrenildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Manisa 25 yaşındaki genç intihar yaşam

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.