28 Nisan 2024, Pazar

Okulda cinsel taciz skandalı!

Okulda cinsel taciz skandalı!

Okulda cinsel taciz skandalı! 11 kız öğrencinin anlattıklarının ardından öğretmenleri tutuklandı

Çorum'da bir ortaokulda eğitim gören 11 kız çocuğunun ailesi, okulda öğretmenlik yapan bir şahıstan çocuklara cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla şikayetçi oldu. Çocuklar yaşadıklarını anlatırken, öğretmen ise cezaevine gönderildi.

 

Çorum Kargı'daki bir ortaokulda öğrenim gören 11 kız öğrencinin aileleri, okulda öğretmen olarak görev yapan M.E.G. (30) hakkında çocuklarına cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla polise şikayette bulundu.

 

ÇOCUKLAR İFADE VERDİ

İhbar üzerine soruşturma başlatan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, psikolojik danışman eşliğinde çocukların ifadelerini aldı. Çocukların emniyetteki ifadeleri üzerine M.E.G, polis ekiplerince gözaltına alındı.

 

TUTUKLANDI

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı hakimlikçe "çocuğun cinsel istismarı" ve "cinsel taciz" suçlamasıyla tutuklandı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Hisarcık Çorum Kargı 3. Sayfa Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.