27 Nisan 2024, Cumartesi

Oğlunun şehit olduğu gün yanına defnedildi

Oğlunun şehit olduğu gün yanına defnedildi

Rize'de, vefat eden şehit annesi Melek Karahasanoğlu, 14 yıl önce bugün Türkiye'den Bağdat'a giderken Musul yakınlarında düzenlenen saldırıda şehit olan oğlu polis Süleyman Karahasanoglu'nun yanında toprağa verildi.

Şehit annesi 87 yaşındaki Melek Karahasanoğlu, dün sabah İyidere  ilçesindeki evinde hayatını kaybetti.Anne Karahasanoğlu için Hazar Mahallesi'ndeki Köprübaşı Camisi'nde  tören düzenlendi.Cenaze törenine, şehidin babası Dursun Karahasanoğlu, aile yakınları,  Rize Valisi Kemal Çeber, İyidere Kaymakamı Orhan Altun, İyidere Belediye Başkanı  Ahmet Mete ve vatandaşlar katıldı.Cenaze, öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından evin önüne  getirildi. Anne Karahasanoğlu'nun cenazesi özel harekat polislerinin omzunda  taşınarak, oğlunun mezarı yanında toprağa verildi.Süleyman Karahasanoğlu, 17 Aralık 2004'te Türkiye'den Bağdat'a  giderken Musul yakınlarında düzenlenen saldırıda 7 arkadaşı ile birlikte şehit  olmuştu.
"ARTIK OĞLU İLE BİRLİKTE"
Baba Dursun Karahasanoğlu, yaptığı konuşmada, "Mukadderata inanıyoruz.  Allah'tan geldik ve Allah'a döneceğiz. Bugüne kadar bizimle birlikteydi, artık  oğlu ile birlikte olacak. İnşallah biz de cennette kavuşuruz." dedi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Rize Melek Karahasanoğlu Süleyman Karahasanoglu şehit

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.