28 Nisan 2024, Pazar

Oğlu öldürülen baba: 'Kavgayı çıkartan dışarıda geziyor'

Oğlu öldürülen baba: 'Kavgayı çıkartan dışarıda geziyor'

Adana'da bir parkta fotoğraf çektirdiği için çıkan kavgada bıçaklanarak öldürülen gencin babası Muhammet Birkaç, "Olayda bir kişi tutuklandı ancak asıl kavgayı çıkartan dışarıda geziyor. Adalete güveniyorum ama bu şahsın gezmesi zoruma gidiyor" dedi.

Olay 17 Kasım günü Çukurova ilçesi, Beyazevler Mahallesi'ndeki Yalçın Park'ta meydana geldi. Muhammet Furkan Birkaç (17) ve arkadaşı İlyas Can (20) gezmek için parka gitti. İddiaya göre, parkta fotoğraf çektiren gençlerin yanına gelen 16 yaşındaki M.S. ve A.T., “Burası bizim mekanımız. Bizim semtimiz, burada fotoğraf çekemezsiniz” dedi. Çıkan tartışmada M.S., Birkaç'ı sırtından İlyas Can'ı karnından bıçakladı. Muhammet Furkan Birkaç hastanede 2 gün sonra yaşamını yitirdi. 
Genç, gözyaşları arasında Kabasakal Mezarlığında toprağa verilirken, polis izlediği 100 güvenlik kamerasında zanlıları tespit etti. Yakalanan şüphelilerden M.S. tutuklanırken, A.T. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldı. 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Adana baba kavga ölüm

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.