29 Mart 2024, Cuma

Oğan'ı yerden yere vuruyorlar

Oğan'ı yerden yere vuruyorlar

Cevdet Yılmaz'ı ziyaret eden Sinan Oğan'ı fotoğraftaki bir detay yüzünden yerden yere vuruyorlar

28 Mayıs'ta yapılan cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek veren ATA İttifakı adayı Sinan Oğan, son olarak yeni Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ı ziyaret etti. Bu ziyaret esnasında çekilen ve sosyal medyada paylaşılan fotoğraf karelerinde Atatürk portresinin olmaması bazı sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekti.

 

Son dönemlerde isminden sıklıkla söz ettiren siyasi figürlerden biri olan Sinan Oğan, son olarak yeni Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ı ziyaretindeki fotoğraflarla gündem oldu.

 

 

"ATATÜRK" DETAYI DİKKAT ÇEKTİ

Ziyaret esnasında çekilen fotoğraf karelerini sosyal medya hesabından paylaşan Cevdet Yılmaz'ın gönderisini alıntılayan Oğan, "Nazik kabulünüz için biz teşekkür ederiz" notunu düştü. Ancak paylaşılan fotoğraf karelerinde Atatürk portresinin olmayışı bazı sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekti.

 

 

"GÖZLER ATATÜRK PORTRESİ ARADI"

Gönderinin altına "Atatürk portresi de odanın bir yerindedir umarım", "Gözler Atatürk portresi aradı", "Atatürk fotoğrafı nerede?", "Planın içinde Atatürk'ün değil de Erdoğan'ın resminin olduğu bir ortamda oturmak da var mıydı?" şeklinde yorumlar yapıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın TOBB konuşması Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın TOBB konuşması

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Sinan Oğan Politika Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.