25 Nisan 2024, Perşembe

Oğan'dan sandık başında linç isyanı:

Oğan'dan sandık başında linç isyanı:

Cumhurbaşkanı seçimi 2. turunda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı destekleme kararı alan Sinan Oğan, oyunu kullandı.

Sandık başında uzatılan mikrofonlara konuşan Oğan, "Bu seçim bize insanları linç etmenin ne kadar yanlış olduğunu göstermesi açısından son derece önemlidir. Bir kez daha buradan sayın Akşener'e, sayın İnce'ye, depremzedelere ve bize, aileme yönelik yapılan linç kampanyalarını kınadığımı belirtmek istiyorum." dedi.

 

İlk turda cumhurbaşkanı adayı olarak yüzde 5.17 oy alan ve 2. turda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı destekleme kararı alan Sinan Oğan, Ankara Kocatepe Mimar Kemal Anadolu Lisesi'nde oyunu kullandı.

 

"LİNÇ EDENLERİ KINIYORUM"

Erdoğan'a destek kararı aldığı için eleştirilerin hedefinde olan Oğan, linç kültürünü kınadığını belirterek "Ülkemize milletimize hayırlı olsun. Bu seçim bize, insanları linç etmenin ne kadar yanlış olduğunu, insanların demokratik haklarını bir mahalle baskısı kurarak elinden almanın hangi sonuçları doğuracağını göstermesi açısından önemlidir. Sayın Meral Akşener'e yapılan, Sayın Muharrem İnce'ye yapılan linç kampanyasını kınıyorum. Depremzedeler farklı tercihte bulundu diye depremzedeleri dahi linçlemeye cüret edenleri kınıyorum. Bize dönük, aileme dönük her türlü linç kampanyasını kınıyorum." dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Kemal Kılıçdaroğlu Seçim 2023 Sinan Oğan Politika Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.