28 Nisan 2024, Pazar

"Neden vurdun?" sorusunu duyunca kendinden geçti

Eski nişanlısı ve kız arkadaşına kurşun yağdıran kadın, "Neden vurdun?" sorusunu duyunca kendinden geçti: Ölmedi deyin, ne olur

 

Tokat'ta 26 yaşındaki yaşında bir kadın, 1 yıl önce ayrıldığı eski nişanlısını kız arkadaşıyla birlikte görünce ikisine de kurşun yağdırdı. Eski nişanlısının hayatını kaybetmesinin ardından yakalanan kadın, basın mensuplarının "Neden vurdunuz?" sorusunu duyunca adeta kendinden geçerek "Ölmedi deyin, ne olur? Pişmanım" cevabını verdi.

Tokat'ta 26 yaşındaki Fatma G., 1 yıl önce ayrıldığı nişanlısı Ahmet Batuhan Yıldız'ın (27) işlettiği tütün ürünleri dükkanın önüne gitti. Fatma G., burada Ahmet Batuhan Yıldız'ı, kız arkadaşı E.D. (25) ile birlikte gördü. Bunun üzerine Fatma G. üzerinde taşıdığı tabanca ile eski nişanlısı ve kız arkadaşına ateş açtı. Hastanesine kaldırılan Ahmet Batuhan Yıldız, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. E.D. ise kaldırıldığı Tokat Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı.

 

ESKİ NİŞANLISI ÖLDÜ, KIZ ARKADAŞI YARALI

Olay sonrası kaçan Fatma G., kısa sürede polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındıktan sonra sağlık kontrolünden geçirilmek üzere hastaneye götürüldü. Yaralanan kadın vücudunda kalan kurşunun çıkartılması için ameliyata alındı.

"ÖLMEDİ DEYİN, NE OLUR?"

Polis aracından indirilen genç kadın basın mensuplarının "Eski nişanlınızı neden vurdunuz?" şeklindeki sorusuna "Ölmedi deyin, ne olur? Pişmanım" cevabını verdi.

İFADESİ ALINACAK

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen kadın ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

"KIZIN BABASI RAZI OLMADI"

Oğlu Ahmet Batuhan Yıldız'ın vurulduğu haberini alarak olay yerine gelen Kadiriye Ünver Yıldız, "Geçen sene bu zamanlar nişan yaptık. Düğün gününü alacaktık. Kızın babası razı olmadı. Benim oğlanın ilerisini göremediğini söyledi. Fatma'yı da çok seviyordu. Ayrıldılar. Fatma ile görüşmüyordu. Fatma ve annesi sürekli dükkana geliyordu. Bu işler neden böyle oldu diye. Kendileri istemedi. Fatma, oğluma silahla ateş etmiş. Bir de oğlumun yanında kız arkadaşı varmış. Bir kurşun da ona atmış" diye konuştu.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Tokat 3.sayfa haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.