28 Nisan 2024, Pazar

Naci Görür, haritada işaretleyerek uyardı:

Naci Görür, haritada işaretleyerek uyardı:

Naci Görür, haritada işaretleyerek uyardı: Son depremler bölgeyi sıkıştırdı

Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde 4.7 ve Erzurum'un Aşkale ilçesinde gerçekleşen 4.3 büyüklüğündeki depremlerin ardından Prof. Dr. Naci Görür, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Görür, "Küçükgeçit-Aşkale/Erzurum'da 4,3 deprem oldu. Bu deprem de muhtemelen sol yönlü Dumanlı Fay Zonu içerisinde. Son depremler Doğu Anadoluyu da belirli ölçüde sıkıştırdı" ifadelerini kullandı.

 

Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde 4,7, Erzurum'un Aşkale ilçesinde ise 4,3 büyüklüğünde 20 dakika arayla meydana gelen depremlerin ardından Prof. Dr. Naci Görür, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

 

"BU YÖRE HEP AKTİF"

Görür, yaptığı paylaşımda, "Göksun Aslanbey çiftliğinde 4,7 deprem oldu. Kısa bir zaman içerisinde aynı yerde yine bu boyutlarda deprem vardı. Deprem Savrun Fayı ile Çardak Fayının kesim bölgesinde. Bu yöre hep aktif. Sevgiyle" ifadelerini kullandı.

 

 

"SON DEPREMLER DOĞU ANADOLU'YU SIKIŞTIRDI"

Bir sonraki paylaşımında ise Görür, "Küçükgeçit-Aşkale/Erzurum'da 4,3 deprem oldu. Bu deprem de muhtemelen sol yönlü Dumanlı Fay Zonu içerisinde. Son depremler Doğu Anadolu'yu da belirli ölçüde sıkıştırdı, sevgiyle" dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Naci Görür Deprem Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.