29 Nisan 2024, Pazartesi

Muğla'dan acı haber! Bodrum'da nişanlı çift sel sularına kapıldı...

Muğla'dan acı haber! Bodrum'da nişanlı çift sel sularına kapıldı...

Muğla'nın Bodrum ilçesinde içinde bulundukları otomobille sel sularına kapılan nişanlı çiftten Billur Atik'in ardından Çağlar Bencik'in de cesedine ulaşıldı.

Alınan bilgiye göre, Mumcular Mahallesi'nde gece saatlerinde bir nişan  merasiminden dönen Çağlar Bençik (27) ile iki aylık nişanlısı öğretmen Billur  Atik'in (23) içerisinde bulunduğu otomobil, Akarca mevkisinde taşan dereye  kapıldı.
İhbar üzerine bölgeye, 112, UMKE, AFAD, itfaiye, Jandarma, belediye ve  arama kurtarma ekipleri sevk edildi.
Yapılan çalışmalarda, Milas'ta öğretmenlik yaptığı belirtilen Billur  Atik'in cesedine ulaşıldı.
GENÇ KIZIN ARDINDAN NİŞANLISININ DA CESEDİ BULUNDU
Muğla'nın Bodrum ilçesinde içinde bulundukları otomobille sel sularına kapılan nişanlı çiftten Billur Atik'in (23) ardından Çağlar Bencik'in (27) de cesedine ulaşıldı. Bencik'in cesedinin, Atik'in cesedine 200 metre mesafede, tarla içinde bulunduğu belirtidi. Olayın ise Mumcular ile Çömlekçi Mahallesi arasındaki bölgede olduğu ifade edildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Muğla nişanlı çift sel sularına kapıldı Billur Atik Çağlar Bencik cesed

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.