28 Nisan 2024, Pazar

Miras gibi muhtarlık

Miras gibi muhtarlık

Hatay’ın İskenderun ilçesinde 1947 yılından bu yana Bekbele, Dumlupınar ve Muradiye mahalle muhtarlık görevlerini yürüten Bilgili ailesinin en küçük ferdi, dedesinin muhtarlık görevine başladığı Bekbele Mahallesi Muhtarlığını kazanarak mazbatasını aldı.

Dedeleri Hacı Ömer Osman Bilgili'nin 29 yıl sürdürdüğü muhtarlık görevini daha sonra oğlu Beyazıt Bestami Bilgili 15 yıl, diğer oğlu Hüseyin Avni Bilgili 10 yıl ve ailenin en küçük oğlu Ömer Faruk Bilgili ise 2014 yılından bu yana sürdürüyor. 10 yıl muhtarlık yapan Beyazıt Bestami Bilgili ayrıca iki dönem de Bekbele Belediye Başkanlığı görevinde bulundu. 

31 Mart seçimlerinde bir kez daha Muradiye Mahallesi Muhtarlığını kazanan amca Ömer Faruk Bilgili ve Bekbele Mahallesi Muhtarlığını kazanan yeğeni Ömer Osman Bilgili, birlikte mazbata almanın mutluluğunu yaşadılar. 

1947 yılında dedelerinin ilk muhtarlık yaptığı Bekbele Mahallesi'nde bir araya gelen Bilgili ailesinin fertleri amca ve yeğenin muhtarlığını kutladılar. Aile büyüklerinden Mustafa Bilgili babasının 1947 yılında başlattığı muhtarlık görevini oğulları ve torunlarının başarı ile sürdürdüğünü belirtti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Hatay Dededen Toruna Miras gibi muhtarlık

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.