28 Nisan 2024, Pazar

Milyonluk villalar kağıt gibi dağıldı

Milyonluk villalar kağıt gibi dağıldı

Kahramanmaraş merkezli depremlerde ağır hasar alan Malatya'nın Yeşilyurt ilçesindeki milyonluk villalar kağıt gibi dağıldı. 3 ila 5 milyon liradan satışa sunulan villaların bulunduğu bölge, şimdi hayalet kasabaya dönüşmüş durumda.

Kahramanmaraş Pazarcık merkezli 7.7 ve Elbistan merkezli 7.6'lık depremler Malatya'da ciddi hasara yol açtı. Depremin vurduğu Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde kentin en prestijli bölgesi olarak adlandırılan Şahin Tepesi'ndeki onlarca villa da kağıt gibi dağıldı.

 

VİLLALAR YIKILDI, ZEMİN 2 METRE KAYDI

Her biri 3 ila 5 milyon liradan satışa sunulan villaların bulunduğu bölgede zeminde de yaklaşık iki metrelik kayma oldu. Çok sayıda istinat duvarının çöktüğü, yollarda derin yarıkların oluştuğu bölgede deprem sonrası sessizlik hakim.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Kahramanmaraş Yeşilyurt Elbistan Malatya 3. Sayfa Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.