27 Nisan 2024, Cumartesi

Milli Yol Partisi, İstanbul il başkanlığı ziyaretlerine başladı.

Milli Yol Partisi, İstanbul il başkanlığı ziyaretlerine başladı.

Bu ziyaretler kapsamında, İl başkanı Av. Gökalp Kutsal ve beraberindeki heyet, Zafer Partisi'nin İstanbul il başkanlığını ziyaret etti.

Ziyaretlerde, partilerin genel siyasi durumu ve İstanbul'daki çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Ayrıca, Milli Yol Partisi'nin kuruluş amacı ve hedefleri hakkında bilgi verildi.

 

Milli Yol Partisi, İstanbul il başkanlığı ziyaretlerine devam edecek. Bu ziyaretler kapsamında, partinin il genelindeki teşkilatlanma çalışmaları hakkında bilgi toplanacak ve olası işbirlikleri için görüşmeler yapılacak.

 

Milli Yol Partisi'nin İstanbul il başkanlığı ziyaretleri, partinin İstanbul'daki teşkilatlanma çalışmalarını hızlandırmak ve yerel siyasette daha etkin bir rol oynamak için yaptığı bir hamle olarak yorumlanıyor.

 

Milli Yol Partisi İstanbul il başkanı Av. Gökalp Kutsal, ziyareti sırasında, Milli Yol Partisi'nin amacı, Türkiye'yi çağdaş, müreffeh ve güçlü bir ülke haline getirmektir. Bu doğrultuda, temel hedeflerimiz için yola çıktık, en iyi şekilde başarmak için çalışıyoruz.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Milli Yol Partisi İstanbul İl başkanı Av. Gökalp Kutsal Zafer Partisi

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.