26 Nisan 2024, Cuma

Mezuniyet töreninde protesto:

Mezuniyet töreninde protesto:

Mezuniyet töreninde protesto: Çocuk istismarını destekleyen paylaşım yapan okul müdürüne sırtlarını döndüler

İstanbul'da bulunan Cağaloğlu Anadolu Lisesi'nde gerçekleştirilen mezuniyet töreni, dikkat çeken protestoya sahne oldu. Daha önce Hiranur Vakfı'ndaki çocuk istismarına ilişkin paylaşımıyla gündem olan okul müdürü Cafer Koçyiğit, öğrenciler ve veliler tarafından protesto edildi.

 

İstanbul'daki Cağaloğlu Anadolu Lisesi'nin 165. Dönem mezunlarının gerçekleştirdiği mezuniyet töreninde, 6 yaşındaki kızını 'evlendirerek' istismarına yol açan Hiranur Vakfı kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel'i savunan paylaşımlar yapan okul müdürü Cafer Koçyiğit protesto edildi. Müdür Cafer Koçyiğit'in mezuniyet töreninde konuştuğu sırada, öğrenciler sırtlarını dönerek Koçyiğit'e tepki gösterdi. Öğrencilerin protestosuna bazı veliler de alkışlarla eşlik ederek destek verdi.

 

İŞTE O PAYLAŞIM

Koçyiğit, sosyal medya paylaşımında "Ey iman edenler! Size bir fasık bir haber getirirse, bilmeyerek bir topluluğa zarar verip yaptığınıza pişman olmamak için o haberin doğruluğunu araştırın. (Hucurat:6) Bu ayet İman edenlere hitap ediyor. İmansızlar siz iftira atmaya karalama yapmaya devam edebilirsiniz" ifadelerini kullanmıştı. Koçyiğit, tepkiler üzerine attığı tweet'i kaldırmıştı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Cağaloğlu İstanbul Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.