27 Nisan 2024, Cumartesi

Metrocity AVM'de yangın!

Metrocity AVM'de yangın!

Son dakika! İstanbul Levent'teki bir AVM'de yangın çıktı. Alevlerin büyümesi üzerine bölgeye sevk edilen itfaiye ekiplerinin yangına müdahalesi devam ediyor.

İstanbul'un Beşiktaş ilçesine bağlı Levent Mahallesi'nde öğle saatlerinde Metrocity adlı alışveriş merkezinin çatı kısmında yangın çıktı.

 

ALEVLER KISA SÜREDE BÜYÜDÜ

Alevlerin kısa sürede büyümesinin ardından bölgeye hemen itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin bölgedeki yoğun trafik nedeniyle AVM'ye ulaşmakta güçlük çektiği öğrenildi.

 

Son Dakika! İstanbul Levent'teki bir AVM'de yangın! İtfaiye ekipleri alevlere müdahale ediyor

 

YEMEK YİYEN VATANDAŞLAR BÜYÜK PANİK YAŞADI

Yangının tam da çevredeki iş yerlerinden öğlen yemeği için AVM'ye giden vatandaşların yoğunlukta olduğu sırada çıkması daha da büyük bir paniğe neden oldu. Vatandaşlar hemen bölgeden uzaklaştırıldı.

 

Son Dakika! İstanbul Levent'teki bir AVM'de yangın! İtfaiye ekipleri alevlere müdahale ediyor

 

ALEVLERİN AVM'NİN İÇİNE SIÇRAMAMASI İÇİN ÇABA GÖSTERİLİYOR

Alevlerin AVM'nin içerisine doğru sıçramaması için de itfaiye ekipleri tarafından acil olarak müdahaleye başlandığı belirtildi. Yangının neden çıktığı henüz bilinmiyor.

 

İTFAİYE DAİRE BAŞKANI: ŞİMDİLİK CAN KAYBI YA DA YARALI YOK

İBB İtfaiye Daire Başkanı Remzi Albayrak, bölgeye hemen çok sayıda itfaiye ekibi sevk ettiklerini belirterek, "Şimdilik can kaybı ya da yaralı yok" dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Güncel Haberler Son Dakika

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.