27 Nisan 2024, Cumartesi

Mekan sahibinin kardeşi ağır yaraladı

Mekan sahibinin kardeşi ağır yaraladı

Zonguldak'ın Kozlu ilçesinde bir gazinoya alınmayan kişi, ekmeğin arasına koyarak sakladığı silahla garsonu bacağından vurdu. Olayı gören mekan sahibinin kardeşi ise kendi silahıyla ateş ederek saldırganı ağır yaraladı.

Zonguldak'ta mekana girmek isteyen Serkan Uzun(48), içeriye alınmayınca evine giderek silahını aldı. Silahı elindeki ekmeğin arasına koyarak tekrar gazinoya gelen Serkan Uzun, kendisini içeri almayan garson Tarık K.'nın bacağına ateş etti.

 

MEKAN SAHİBİNİN KARDEŞİ DE ONU VURDU

Yaralanan garson yerde kalırken, olayı gören mekan sahibinin kardeşi Yunus Aydın(44) ise, kendi silahı ile ateş ederek saldırgan Serkan Uzun'u vurdu.

 

GÖZALTINA ALINDI

Olayın ihbar edilmesi üzerine mekana polis ve acil sağlık ekipleri geldi. Yaralanan garson Tarık K. ve saldırgan Serkan Uzun, olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Saldırganı silahla yaralayan Yunus Aydın ise polis tarafından gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan Yunus Aydın, bugün adliyeye sevk edildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Zonguldak Serkan Uzun 3.SAYFA HABERLER

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.