27 Nisan 2024, Cumartesi

Mehmet Şimşek'in istifa ettiğine yönelik iddiaları yalanladı

Mehmet Şimşek'in istifa ettiğine yönelik iddiaları yalanladı

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, Mehmet Şimşek'in istifa ettiğine yönelik iddiaları yalanladı

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in istifa ettiğine yönelik iddiaları yalanladı. Merkez, söz konusu iddiaların piyasalarda tedirginlik ve güvensizlik oluşturmayı hedeflediğini belirterek, dezenformatif haberlere itibar edilmemesi gerektiğini vurguladı.

 

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'a istifa dilekçesi sunduğuna yönelik iddialar gündeme bomba gibi düştü. Şimşek'in istekleri yerine getirilince istifadan vazgeçtiği öne sürüldü. Gündem olan iddialar Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi tarafından yalanlandı.

 

"İTİBAR ETMEYİNİZ"

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nden yapılan açıklamada, "Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, görevinden istifa etmek istedi, iddiası doğru değildir. Piyasalarda tedirginlik ve güvensizlik oluşturmaya yönelik kasıtlı bir şekilde dolaşıma sokulan dezenformatif haberlere itibar etmeyiniz" denildi.

 

SEÇİM SONRASI YENİ KABİNE'DE GÖREV ALDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 28 Mayıs seçimlerinden zaferle ayrılmasının ardından Kabine'de değişiklik yaptı. Erdoğan, Hazine ve Maliye Bakanlığı görevini Mehmet Şimşek'e verdi. Şimşek'in ardından Merkez Bankası Başkanlığı'na da Hafize Gaye Erkan getirildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Hazine ve Maliye Bakanlığı Mehmet Şimşek Finans Politika Ekonomi Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.