27 Nisan 2024, Cumartesi

Malatya'da 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Malatya'da 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Son dakika: Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sarsıntı yerin 12.1 kilometre derinliğinde gerçekleşirken, vatandaşlar kısa süreli panik yaşadı.

MALATYA'DA 4.4 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM

6 Şubat merkezli depremlerde büyük yıkım yaşayan Malatya bir kez daha sallandı. Saat 20.01'de merkez üssü Yeşilyurt ilçesi olan bir deprem meydana geldi. AFAD, depremin büyüklüğünü 4.4 olarak açıkladı. Sarsıntı yerin 12.1 kilometre derinliğinde gerçekleşti.

 

 

KANDİLLİ: DEPREMİN BÜYÜKLÜĞÜ 4.3

Kandilli Rasathanesi ise depremin büyüklüğünü 4.3 olarak duyurdu. Kandilli, depremin merkez üssünü Öncü-Yeşilyurt olarak verirken, sarsıntının yerin 5 kilometre derinliğinde meydana geldiğini belirtti.

 

 

AFAD BAŞKANI SEZER: AN İTİBARIYLA OLUMSUZ BİR DURUM BULUNMAMAKTADIR

AFAD Başkanı Yunus Sezer, Twitter hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Malatya ilimiz Yeşilyurt ilçesinde saat 20:01'de meydana gelen 4,4 büyüklüğündeki deprem sonrasında, an itibarıyla olumsuz bir durum bulunmamaktadır. Saha tarama çalışmaları devam etmektedir. Etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunarım."

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Malatya Deprem Güncel Haberler Son Dakika

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.