27 Nisan 2024, Cumartesi

Mahkeme salonunda kan aktı! Yaralılar var

Mahkeme salonunda kan aktı! Yaralılar var

Ankara 27. Asliye Ceza Mahkemesi'nde davası görülen iki taraf arasında çıkan kavgada 8 kişi yaralandı.

Ankara Adliyesi'nde davası görülen iki grup arasında  çıkan kavgada 8 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, kız kaçırma meselesi yüzünden aralarında husumet  bulunan iki ailenin "hakaret" ve "tehdit" suçundan Ankara 27. Asliye Ceza  Mahkemesinde yargılandığı davada tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi üzerine çıkan kavgaya polis ve güvenlik  görevlileri müdahale etti. Bıçak da kullanılan kavgada 8 kişi yaralandı. Adliyeye  çağrılan ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırılan yaralıların hayati  tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Olayla ilgili gözaltına alınan 2 kişi ifadelerine başvurulmak üzere  adliye karakoluna götürüldü. 27. Asliye Ceza Mahkemesindeki diğer duruşmaların öğleden sonra başka  bir salonda görüleceği kaydedildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Ankara 27. Asliye Ceza Mahkemesi kavga yaralı 8 kişi

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.