28 Nisan 2024, Pazar

Lüks villanın bodrumunda şok görüntüler

Lüks villanın bodrumunda şok görüntüler

İzmir'in Menemen ilçesinde bodrum katı imalathaneye dönüştürülen lüks villaya düzenlenen operasyonda, çok sayıda gümrük kaçağı elektronik sigara ile villada üretimi yapılan likit bulundu.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, İzmir Emniyet Müdürlüğü  Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şubesi ekipleri, Villa Kent Mahallesi'ndeki 3  katlı lüks bir villada çok sayıda kaçak elektronik sigara ile bu sigaralarda  kullanılan imalatı yapılmış yüklü miktarda likit bulunduğu bilgisi üzerine  çalışma başlattı.Gümrük kaçağı elektronik sigaralar ile üretilen likitlerin piyasaya  sürüldüğü adresi tespit eden ekipler, villaya operasyon düzenledi.Villada ve evin önündeki bir araçta arama yapan ekipler, muhtelif  markalarda 660 elektronik sigara ile şarj kablosu, adaptör, kartuş, pil,  şişelenmiş likit, yaklaşık 3 ton likit imalatında kullanılan sıvı madde, etiket,  boş şişe ve kapak gibi elektronik sigara ve likit imalatında kullanılan çok  miktarda ürün ve malzeme ele geçirdi.

VİLLANIN BODRUMU İMALATHANEYE ÇEVRİLMİŞ

Villanın bodrum katının depo ve imalathane olarak kullanıldığını  belirleyen ekipler, şişelenmiş likitlerin üzerine aroma isimlerinin yazıldığını  tespit etti.Şüphelilerin sosyal medya aracılığıyla ulaştıkları müşterilerine  satılan ürünleri kargoyla gönderdiği belirtildi.Villada bulunan şüpheli M.T. gözaltına alınırken, ele geçirilen  ürünlere mahkeme kararıyla el konuldu.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

İzmir lüks villa operasyonda gümrük kaçağı elektronik sigara bulundu

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.