28 Nisan 2024, Pazar

Lüks sitede kadın cesedi bulundu! Görüntü şoke etti...

Lüks sitede kadın cesedi bulundu! Görüntü şoke etti...

Son dakika haberi olarak gelen lüks sitede bulunan kadın cesedi korkuttu. Beylikdüzü'nde lüks sitede bulunan kadın cesedi herkesi şoke etti. Sitenin bahçesindeki ağaçlık alanda hemşire olduğu öğrenilen kadın cesedi sebebiyle olay yerinde inceleme başlatıldı. İşte konu ile ilgili detaylı bilgiler...

Beylikdüzü'nden son dakika ölüm haberi geldi. Lüks bir sitenin bahçesindeki ağaçlık alanda hemşire olduğu öğrenilen bir kadının cesedi bulundu. Olay yerine gelen ceset ile ilgili inceleme başlatırken etraftaki vatandaşları da uzaklaştırdı. Ekiplerin incelemesi sürüyor.

Beylikdüzü'nde lüks bir sitenin bahçesinde hemşire olduğu öğrenilen bir kadının cesedi bulundu.

Beylikdüzü'nde bulunan lüks bir sitenin bahçesindeki ağaçlık alanda hemşire olduğu öğrenilen bir kadının cesedi bulundu. Olay yerine gelen ekipler şerit çekerek çevredeki vatandaşları uzaklaştırdı. Kadının etrafını kapatan ekiplerin incelemeleri sürüyor.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Lüks sitede kadın cesedi bulundu! Görüntü şoke etti...

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.