27 Nisan 2024, Cumartesi

Luiz Gustavo transferinde herkesi heyecanlandıran o detay

Luiz Gustavo transferinde herkesi heyecanlandıran o detay

Fenerbahçe'de gündem Luiz Gustavo transferi... Sarı lacivertli takımda Adil Rami'nin ardından bir diğer Marsilyalı Luiz Gustavo'da da sona gelindi. Ersun Yanal'ın transferini çok istediği Brezilyalı orta sahayla ilgili yaşanan son gelişmeler de Fenerbahçe taraftarlarını sevindirecek cinstendi. İşte Luiz Gustavo-Fenerbahçe transferinde son durum...

 Fenerbahçe transfer haberleri: Luiz Gustavo transferinde herkesi heyecanlandıran o detayFenerbahçe'de transferde sıcak saatler yaşanıyor. Uzun süredir teknik heyetin istediği Luiz Gustavo transferini bitirmeye çok yaklaşan sarı-lacivertiller, sol bek ve forvet hattı için de takviyeye hazırlanıyor.

OTURACAĞI EVDEN ÇOCUĞUNUN OKULUNA KADAR BELLİ OLDU

Milliyet'ten Senad Ok'un haberine göre; transferin bitimine bir hafta kala Luiz Gustavokonusunda çok önemli mesafe kat eden sarı-lacivertli kulüp, futbolcunun oturacağı ev ve çocuğunun gideceği okula kadar tüm detayları şimdiden belirledi.

MARSİLYA İLE SON GÖRÜŞMELER

Futbolcuyla her konuda anlaşma sağlayan Fenerbahçe, artık Marsilya ile yapılacak son görüşmeyi bekliyor. Bunun için dün Fransa'ya çıkarma yapan sarı-lacivertlilerin bu transfere kısa sürede resmiyet kazandıracağı kaydedildi.

GUSTAVO'DAN SONRA SOL BEK VE FORVET

Gustavo transferinin resmiyet kazanmasının ardından Fenerbahçe, sol bek ve forvet transferini gerçekleştirecek. Bunun için kiralık ya da bonservisi elinde isimlerle temas kuruldu.

ZAJC AYRILIYOR

Ayrıca Zajc'ın satılması durumunda bütçe de oluşabilir. Sloven futbolcuyu isteyen kulüpler bulunması da kulübü umutlandırdı. İlk 11'de oynama şansı olmayan Zajc, bu nedenle teklifleri değerlendirmek istiyor. Futbolcu satılırsa alınacak sol bek ve forvetin kalitesi de artacak.

KAMENİ SIRADA

Reyes ile yolları ayıran sarı-lacivertliler, Kameni ile de benzer şekilde masaya oturdu. Meksikalı stoperin aksine, Kamerunlu kaleci ayrılık şartlarında bir yumuşamaya gitmiyor. Sözleşmesinin sonuna kadar tüm parasını isteyen kaleci ile görüşmeler devam ediyor. Kameni'nin bir yıl daha sözleşmesi bulunuyor. Ayrıca geçmiş alacakları da bulunuyor.

Milliyet / Senad Ok

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Luiz Gustavo transferinde herkesi heyecanlandıran o detay Fenerbahçe Luiz Gustavo Milliyet / Senad Ok

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.