28 Nisan 2024, Pazar

LGBT grubuna müdahale:

LGBT grubuna müdahale:

Mimar Sinan Üniversitesi'nde güvenlik görevlisinden LGBT grubuna müdahale: Sana hayırdır oğlum?

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nde gösteri yapan LGBT grubu ile güvenlik görevlileri arasında gerginlik yaşandı. O anlar kameralara yansırken, güvenlik görevlisi ile LGBT grubu arasında "Sen hayırdır lan? Sana hayırdır oğlum?" atışması dikkat çekti.

 

 

"HAYIRDIR OĞLUM"

Gruba güvenlik görevleri müdahale etmek istedi. O anlarda yaşanan gerginlik kameralara yansırken, ilginç anlar da yaşandı. Bir güvenlik görevlisi ile LGBT'li arasında "Hayırdır oğlum? Sen hayırdır lan?" atışması sosyal medyada gündem oldu.

 

 

GÖSTERİLER YASAKLANMIŞTI

İstanbul Valisi Gül, dün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Milletimizin ve devletimizin teminatı olan aile kurumumuzu tehdit eden hiçbir faaliyete izin verilmemiştir. İzinsiz gösteri yapan gruplara asla müsaade edilmeyecektir" ifadelerini kullanmıştı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

LGBT 3. Sayfa Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.