28 Nisan 2024, Pazar

Kuruyemişçi dükkanına ortak olan hırsız!

Kuruyemişçi dükkanına ortak olan hırsız!

Kahramanmaraş’ta sabah saatlerinde bir kuruyemişçi dükkanının kapalı olduğunu fark eden şahıs iki litre kolayı motoruna koyduğu gibi kaçıyor.

6 Şubat depreminin ardından yaşanan asrın felaketi olarak nitelendirilen deprem birçok can kaybına ve yıkımlara neden olmuştu. Zor bir dönemden geçen depremzedeler çoğu zaman yiyecek ekmek, içecek su dahi bulamamışlardı. Depremin üzerinden dört ay gibi bir süre geçmesinin ardından hayat yavaş yavaş normale dönmeye başlarken, diğer yandan kendini bilmez ve yaşanan felaketten ders çıkarmayan bir vatandaş, kuruyemişçi dükkanını ortak oldu. Arada bir, sabah saatlerinde kapalı olduğunu fark ettiği kuruyemişçi dükkanında kolaları alarak kaçtığı kameralarda görünüyor.

 

Güvenlik kameralarının olduğunu fark etmeyen kuruyemişçi hırsızı, görüntüde kolaları motosikletin koltuk altı bağajına koymaya çalışıyor, ikisi de sığmayınca diğerini arka bagaj çantasına atıyor. Hiçbir şey olmamış gibi motoruna bindiği gibi kuruyemişçi dükkanından uzaklaşıyor.

 

Peki, deprem bölgesinde canlarını kaybeden vatandaşların, evsiz kalan ailelerin, yetim kalan evlatların hakkını bu gibi hırsız, cahil insanlara mı teslim ediyoruz. Yetkililerin bir an önce bu kişiyi bulup gerekli cezayı vermesini bekliyoruz.

Haber Videosu

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

kahramanmaraş hırsız deprem gaziantep hatay adana osmaniye adıyaman emniyet emniyet genel müdürlüğ kahramanmaraş emniyet asayiş kuruyemişçi

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.