27 Nisan 2024, Cumartesi

Kurduğu tezgah mide bulandırdı

Kurduğu tezgah mide bulandırdı

6 erkek çocuğunu istismar eden futbol antrenörüne 90 yıla kadar hapis istemi! Kurduğu tezgah mide bulandırdı

 

Mersin'de yaşları 12 ile 15 arasında değişen 6 erkek çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle tutuklanan futbol antrenörü hakkında 90 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Antrenörün okullara giderek futbol maçlarını izlediği ve çocuklarla bu şekilde tanışarak iletişim kurduğu öğrenildi. Korkunç olayın, çocukların okuldaki rehber öğretmenlerine anlattıkları sonrası ortaya çıktığı da iddianameye yansıdı.

 

Mersin'de bir amatör futbol kulübünde antrenör olan H.B., 2021 ve 2022 yıllarında aynı okuldan 6 erkek çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla gözaltına alındı. Mağdur çocukların okuldaki rehber öğretmenine anlatmasıyla ortaya çıkan istismar olayının ardından antrenör H.B. tutuklandı.

 

FUTBOL MAÇLARINI İZLEYİP İLETİŞİM KURMUŞ

H.B., hakkında Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hazırlanan iddianame, Mersin 6'ncı Ağır Ceza Mahkemesi'nce kabul edildi.İddianamede, H.B.'nin çocukların okuluna giderek futbol maçlarını izlediği, bu şekilde iletişim kurduğu ve tanıştıkları belirtildi. Futbol antrenörünün 90 yıla kadar hapsi istendi.

 

İDDİALARI REDDETTİ

İddianamede çocukların, H.B. tarafından çeşitli şekilde cinsel istismara maruz kaldıkları, H.B.'nin ise iddiaları reddettiği ifadeleri yer aldı. Savcılık, H.B.'nin ayrı ayrı 'çocuğun cinsel istismarı' suçundan cezalandırılmasını talep etti. Dava, aralık ayında görülmeye başlanacak.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Futbol Mersin 3. Sayfa Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.