28 Nisan 2024, Pazar

Kur'an olduğunu bilmiyordum, aşırı pişmanım

Kur'an olduğunu bilmiyordum, aşırı pişmanım

Antalya'da Kur'an-ı Kerim'e tekme atarak büyük tepki çeken lise öğrencisi, bir video çekerek olayla ilgili kendini savundu. Görüntülerde eline Kur'an-ı Kerim alarak öpüp başına koyan genç, "Kur'an-ı Kerim olduğunu bilmeyerek vurdum. Yaptığımdan aşırı pişman ve üzgünüm. Herkesten özür dilerim" dedi.

Antalya'nın Serik ilçesindeki bir lisede sınıftaki öğrencinin Kur'an-ı Kerim'i havaya atıp tekmeyle savurması büyük tepki çekti. Olaya karışan 3 öğrenciye örgün eğitim dışına çıkarılma cezası verildi.

 

VİDEO ÇEKİP KENDİNİ SAVUNDU

Kamuoyunda büyük tepki toplayan olayın ardından Kur'an-ı Kerim'e tekme atarak büyük tepki çeken lise öğrencisi, bir video çekerek kendini savundu.

 

"KUR'AN OLDUĞUNU BİLMİYORDUM"

Eline Kur'an-ı Kerim alarak öpüp başına koyan genç, "Selamın aleyküm Müslüman kardeşlerim. Sosyal medyada yayınlanan Kur-an'ınıza hakaret olan görüntünün futbol hevesim olmasıyla arkadaşımın bana bir anda atmasından dolayı refleksi olarak yemin ederim ki istek dışı Kur-anı Kerim olduğunu bilmeyerekten vurdum. Yaptığımdan aşırı pişman ve üzgünüm. Herkesten özür dilerim" sözlerine yer verdi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Kur'an-ı Kerim'e tekme atan genç video çekerek kendisini savundu: Kur'an olduğunu bilmiyordum aşırı pişmanım

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.