28 Nisan 2024, Pazar

Korkunç kazada 1 kişi camdan atlayarak, diğer 2 kişi de araç içinde yanarak öldü

Korkunç kazada 1 kişi camdan atlayarak, diğer 2 kişi de araç içinde yanarak öldü

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde tır ve kamyonetin çarpıştığı kazada 3 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de ağır yaralandı. Kazada hayatını kaybeden 1 kişininin kazanın olacağını fark edip yola atladığı, diğer 2 kişinin de yanan araba içerisinde can verdiği öğrenildi.



Saat 13.30 sıralarında Korkuteli- Bucak kara yolunun 7'nci kilometresinde Korkuteli'den Bucak yönüne giden Özgür Kurnacı kontrolündeki 15 AAF 500 plakalı TIR, karşı yönden gelen ve sürücüsü belirlenemeyen 34 LK 0582 plakalı kamyonetle çarpıştı.

 

KAZA SONRASI ARAÇLARDA YANGIN ÇIKTI

Kaza sonrası araçlarda yangın çıkarken, bölgeye itfaiye ekipleri ile Orman İşletme Müdürlüğü'ne ait arazözler, jandarma ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Araçlardaki yangın, ekiplerin müdahalesiyle söndürüldü. Yapılan incelemede Kemal İlassa ve Nuh Öztürk ile kimliği henüz tespit edilemeyen bir kişinin yaşamını yitirdiği belirlendi. Ağır yaralanan TIR şoförü Özgür Kurnacı ise gelen ambulans helikopterle Antalya'ya sevk edildi.

1 KİŞİ KAMYONETTEN ATLAYARAK ÖLDÜ, DİĞER 2 KİŞİ YANDI

Kazanın olacağını fark eden Kemal İlassa'nın kamyonetten atlayıp kurtulmak isterken yaşamını yitirdiği, Nuh Öztürk ile kimliği tespit edilemeyen kişinin ise aynı araçta yanarak can verdiği belirlendi. Yaşamını yitiren 3 kişinin cenazesi otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Kaza nedeniyle yol uzun süre ulaşıma kapandı.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Antalya Korkuteli 3.sayfa haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.