28 Nisan 2024, Pazar

Kontrolden çıkan tır, 10 metrelik köprüden aşağı uçtu: 1 ölü, 1 yaralı

Kontrolden çıkan tır, 10 metrelik köprüden aşağı uçtu: 1 ölü, 1 yaralı

Bursa'da yol kenarındaki bariyerlere çarpan tır, 10 metrelik köprüden park halindeki araçların üzerine düştü. Olay sonucu tırın dorsesinin altında kalan taksinin sürücüsü feci şekilde hayatını kaybetti. Arkadan gelenlerin duramaması sebebiyle 8 aracın karıştığı zincirleme kazada 1 kişi yaralandı.

 


 

Osmangazi ilçesi Bursa-Yalova yolu üzerinde seyir halinde olan tır, henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı önce yol kenarındaki bariyerlere çarptı ardından ise yaklaşık 10 metrelik köprüden park halindeki otomobilin üstüne uçtu.

 

DORSESİ TAKSİNİN ÜZERİNE DÜŞTÜ

Uçan tırın dorsesi ise seyir halindeki Osman Aras idaresindeki ticari taksinin üstüne devrildi. Arkadan gelen 5 duramayarak zincirleme kaza yaptı. Toplamda 8 aracın karıştığı kazada ticari taksi sürücüsü Osman Aras ağır yaralanırken başka bir otomobil sürücüsü ise yaralandı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda ambulans, polis, AFAD, ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri ticari takside sıkışarak ağır yaralanan Aras kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti. Yaralılar ambulanslar ile çevre hastanelere kaldırıldı.

 

1 ÖLÜ, 1 YARALI

Osman Aras, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Tırın sürücüsü olay yerinden firar etti. Kazanın hemen ardından tır sürücüsü olay yerinde aranırken firar ettiği öğrenildi. Kaza sonrası kapanan yolda kilometrelerce trafik oluşurken kaza yapan araçların yoldan kaldırılmasının ardından yeniden trafiğe açıldı. Öte yandan feci kaza anı ise bir işyerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansırken bir kişinin ise kazada kıl payı kurtulduğu görüldü. Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Bursa Osmangazi 3.SAYFA HABERLER

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.