28 Nisan 2024, Pazar

Kocasının düğününü duydu, boşanmaktan vazgeçti!

Kocasının düğününü duydu, boşanmaktan vazgeçti!

Manisa’da 2016 yılından bu yana ayrı yaşadığı eşinin başka bir kadınla düğün yaptığını öğrenen bir çocuk annesi kadın, anlaşmalı ayrılma kararı aldığı eşinden boşanmaktan vazgeçti. Kocasının düğününü arkadaşından gelen videoyla öğrenen kadın büyük bir şok yaşadı.

Manisa’da evli ve bir çocuk annesi olan 25 yaşındaki Özge K., cep telefonuna gelen görüntü ve fotoğraflarla hayatının şokunu yaşadı. Bir arkadaşı tarafından 2016 yılının Ağustos ayından bu yana ayrı yaşadığı ve boşanma aşamasında olduğu resmi nikahlı kocası Naim K.’nın bir hafta önce başka bir kadınla yaptığı düğünün görüntülerini izleyen Özge K., ne yapacağını şaşırdı. Şiddetli geçimsizlik yüzünden eşinden ayrılma kararı aldığını anlatan Özge K., "2018 yılının 30 Aralık günü arkadaşım aradı. ‘Eşin yine birinin başını yakmış’ dedi bana. Ben de sevgilisi olduğunu sandım. Çünkü daha önceden de başka insanlarla fotoğraflarını görüyordum. Ben ilk anda arkadaşıma inanmadım. Kendisinden fotoğraf istedim. Arkadaşım da bana fotoğraf ve düğün videosunu attı. Eşim ve karşısındaki kadın gelin ve damatlıkla düğün yapmış. Büyük şok oldum, nasıl bir devirde yaşıyoruz anlamıyorum” diye konuştu. 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Manisa Kocasının düğünü boşanmaktan vazgeçti

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.