29 Nisan 2024, Pazartesi

Koca dehşeti!

Koca dehşeti!

Gaziantep'in Nizip ilçesinde tartıştığı karısını tüfekle öldüren şahsın, olaydan sonra jandarmayı arayıp kendini ihbar ederek teslim olduğu ortaya çıktı.

Nizip ilçesi Kızılcakent Mahallesi'nde yaşayan H.U. (33), tartıştığı 28 yaşındaki karısı Özlem U.'yu tüfekle ateş ederek ağır yaraladı. Olay sonrasında öfkeli koca, İlçe Jandarma Komutanlığını arayarak kendini ihbar etti. Telefonla karısını öldürdüğünü söyleyen H.U, jandarmaya teslim olacağını belirtti.

ihbar üzerine belirtilen adrese gelen jandarma ekipleri H.U.'yu gözaltına alırken sağlık ekipleri ise Özlem U.'nun hayatını kaybettiğini tespit etti.

Cenazesi ailesine teslim edildi

Olay yerinde hayatını kaybeden 3 çocuk annesi kadının cesedi, savcının incelemesinin ardından Nizip Devlet Hastanesi Morgu'na daha sonra da Gaziantep Adli Tıp gönderildi. Otopsi işlemlerinin ardından kadının cenazesi ailesine teslim edildi. Cenazenin defin ve yıkama işlemlerinin tamamlanmasının ardından Nizip'e gönderileceği öğrenildi.

Öte yandan olayın ardından hem annesiz hem de babasız kalan 3 çocuğun ise ilgili kurum yetkililerince alınarak sevgi evine gönderildiği öğrenildi.

 Kıskançlık tartışmasında 2 çocuk annesi eşini bıçaklayarak öldürdü  Kıskançlık tartışmasında 2 çocuk annesi eşini bıçaklayarak öldürdü

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

gaziantep nizip koca çocuk silah vurdu öldü

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.