27 Nisan 2024, Cumartesi

Kız yurdunun yemekhanesinin çatısında yangın çıktı

Kız yurdunun yemekhanesinin çatısında yangın çıktı

Konya'nın Ereğli ilçesinde bulunan kız yurdunun çatısında çıkan yangında çok sayıda öğrenci dumandan etkilendi. Yangın itfaiye ekiplerinin yaklaşık 2 saatlik çalışmasının ardından söndürülürken, 10 öğrencinin dumandan etkilendiği öğrenildi.

Yangın, bir kız yurdunun yemekhanesinin bulunduğu binanın çatısında çıktı.Edinilen bilgiye göre, yurdun yemekhanesi, çamaşırhanesi ve kazan dairesinin bulunduğu binada yapılan izolasyon çalışmasının ardından binanın çatısında yangın çıktı.Yangın esnasında yurtta bulunan 10 öğrenci dumandan etkilendi. Dumandan etkilenen öğrencilere ilk müdahalesi olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapıldı.Ereğli Belediyesi ve çevre ilçelerden gelen itfaiye ekiplerinin yaklaşık 2 saatlik müdahalesinin ardından yangın kontrol altına alınarak söndürüldü.Yangın sonrası olay yerine gelen Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven ise bilgi aldı.

O konutları alacaklara bankalar keseyi açıyor! O konutları alacaklara bankalar keseyi açıyor!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Konya'nın Ereğli Kız yurdunun yemekhanesinin çatısında yangın çıktı asayiş haberleri

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.