27 Nisan 2024, Cumartesi

Kayseri'de yapımı süren kongre binasının çatısı çöktü

Kayseri'de yapımı süren kongre binasının çatısı çöktü

Kayseri'de yapımı süren inşaatın çatısının çökmesi sonucunda enkaz altında kalan 57 yaşındaki işçi, ekiplerin çalışmaları sonrasında kurtarıldı.

Kayseri Erciyes Üniversitesi Kampüsü içerisinde bulunan ve yapımı süren 6 katlı kongre merkezinin inşaatının çatısında meydana gelen göçükte bir işçi mahsur kaldı. İşçilerin ihbarı sonrasında olay yerine gelen AFAD, İtfaiye ve UMKE ekipleri zaman kaybetmeden kurtarma çalışmalarına başladı. Yaklaşık yarım saatlik çalışma sonucunda, şantiyenin temizliğini yaptığı öğrenilen 57 yaşındaki Osman A.'ya ulaşan ekipler, ayağı tabya ve mucura sıkışan işçiyi kurtarmaya çalıştı.Kurtarma ekiplerinin yaklaşık 20 dakikalık çalışması sonucunda Osman A., sıkıştığı yerden kurtarılarak sedyeye konuldu ve ambulansla Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.
ÖLÜMDEN KURTARMAK İÇİN ZAMANA KARŞI YARIŞTILAR
Kayseri'de çöken çatında mucura kafasına kadar gömülen işçiyi kurtarmaya çalışan ekipler zamanla yarıştı. İşçinin kurtarılma anı başka bir işçi tarafından saniye saniye görüntülendi. Kayseri Erciyes Üniversitesi kampüsü içerisinde bulunan 6 katlı kongre merkezinin çatısı sabah saatlerinde çöktü. Çatının çökmesi ile birlikte olay yerine gelen arama kurtarma ekipleri göçük altında kalan işçiye ulaştı.
57 yaşındaki Osman A.'nın kafasına kadar mucura gömüldüğünü belirleyen AFAD ve itfaiye ekipleri, elleri ve küreklerle mucuru temizlemeye çalıştı. Hem işçiler hem de kurtarma ekipleri yaklaşık 20 dakika süren çalışma sonrasında 57 yaşındaki Osman A.'yı bulunduğu yerden çıkardı. Osman A.'nın kafasına kadar gömüldüğü mucurdan kurtarılma anı yine bir işçi tarafından cep telefonu ile görüntülendi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Kayseri kongre binası çatısı çöktü işçi mahsur

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.