27 Nisan 2024, Cumartesi

Kayıp kırtasiyeci ölü bulundu

Kayıp kırtasiyeci ölü bulundu

Balıkesir’in Edremit ilçesinde yaklaşık 5 günden bu yana kayıp olan 36 yaşındaki Kaan Turhan’dan üzücü haber geldi. Turhan’ın cansız bedeni silah ile vurulmuş bir şekilde ormanlık alanda bulundu.

Edinilen bilgiye göre, yaklaşık 5 günden bu yana ailesinin ve arama kurtarma ekiplerinin aradığı kayıp kırtasiyeci Kaan Turhan Edremit'in kırsal Hacıaslanlar Mahallesi Meşelik Mevkiinde ölü olarak bulundu. Hacıaslanlar Mahallesinde ormanlık alanda ceset bulunduğu ihbarı alınmasına üzerine yapılan araştırmada, Meşelik Mevkiinde Kaan Turhan'ın cesedi ve yanında tabanca ve 1 adet boş kovan bulundu. Olay yerinde yapılan inceleme sonrası Kaan Turhan'ın cenazesi kesin ölüm sebebinin tespiti için Bursa Adli Tıp Kurumuna sevk edildi. Konuyla ilgili jandarma soruşturmasına devam ediyor.  

 

3 yıldır kayıp olan ve toprağa gömülü bulunan elektrikçi olayında sır perdesi aralandı 3 yıldır kayıp olan ve toprağa gömülü bulunan elektrikçi olayında sır perdesi aralandı

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Balıkesir Edremit Kayıp kırtasiyeci ölü bulundu asayiş haberleri

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.