27 Nisan 2024, Cumartesi

Kayıp 11 mürettebatı arama çalışmaları sürüyor

Kayıp 11 mürettebatı arama çalışmaları sürüyor

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde mendireğe çarparak batan Kafkametler adlı kuru yük gemisinin kayıp 11 mürettebatını arama çalışmaları havadan, karadan ve denizden sürüyor. Çalışmalar dron ile havadan görüntülendi.

Kdz. Ereğli ilçesi açıklarında, 19 Kasım günü meydana gelen şiddetli fırtına sonucu mendireğe çarparak batan "Kafkametler" isimli kuru yük gemisindeki 11 mürettebattan halen bir haber alınamadı. Kayıp mürettebatın bulunması için havadan, karadan ve denizden arama çalışmalar sürüyor. Arama çalışmaları, AFAD, Sahil Güvenlik ve diğer kurtarma ekiplerinin koordinasyonunda, karadan, havadan ve denizden yoğun bir şekilde devam ediyor. Arama çalışmalarında tüm teknolojik imkanlar da seferber edildi.

 

Dron ile havadan görüntülenen çalışma alanında mürettebata ulaşabilmek için çalışmaların 5. günde de aralıksız sürecek.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Kayıp 11 mürettebatı arama çalışmaları sürüyor Zonguldak haberler gündem son dakika

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.