27 Nisan 2024, Cumartesi

Kavganın nedeni belli oldu! Tekme tokat dayak yiyen Danilo şeften ilk açıklama

Kavganın nedeni belli oldu! Tekme tokat dayak yiyen Danilo şeften ilk açıklama

Darp edilmesine ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan İtalyan şef Danilo Zanna "Çok şükür iyiyim. Müdürümüze yapılan saldırıya müdahale etmek zorunda kaldım. Hepimize çok geçmiş olsun. Konu ile ilgili olarak gerekli şikayetleri emniyet güçlerimize ileteceğiz" dedi.

İtalyan şef Danilo Zanna Sarıyer'de kendi restoranı önünde işten çıkarılan 2 çalışanı tarafından darp edildi. Saldırıya uğramasına ilişkin Danilo Zanna sosyal medya hesabi üzerinden açıklama yaptı.

 

"MÜDAHALE ETMEK ZORUNDA KALDIM"

Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Bugün yaşanılan tatsız olaydan dolayı çok üzgünüm. Hayatım boyunca şiddetten hep uzak duran ve tasvip etmeyen biri olarak böyle bir saldırıyla karşı karşıya kalmaktan ve tarafı olmaktan son derece rahatsız oldum. Hem ben hem de şirketlerim şiddete hep karşıydık ve öyle de kalmaya devam edeceğiz. Çok şükür iyiyim. Müdürümüze yapılan saldırıya müdahale etmek zorunda kaldım.

 

"GEREKLİ ŞİKAYETLERİ İLETECEĞİZ"

Hepimize çok geçmiş olsun. Konu ile ilgili olarak gerekli şikayetleri emniyet güçlerimize ileteceğiz. Arayan, soran ve merak eden herkese teşekkür ederiz. Basın mensubu arkadaşlarımızdan da konu ile alakalı hassasiyetlerini esirgememelerini rica ediyoruz."

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Danilo Zanna Sarıyer Magazin Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.