28 Nisan 2024, Pazar

Karslıoğlu: “Kamu müteahhitleri reel fiyat farkı bekliyor”

Karslıoğlu: “Kamu müteahhitleri reel fiyat farkı bekliyor”

Doğu Akdeniz İnşaat Müteahhit Birlikleri Federasyonu (DAİMFED) Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, sektörün sıkıntıda olduğunu ve yetkililerce reel fiyat farkı ile cezasız tasfiye kararnamesinin ele alınması gerektiğini söyledi.

DAİMFED Genel Başkanı Karslıoğlu, yaptığı açıklamada, kamu müteahhitlerinin reel fiyat farkı beklediğini söyleyerek, yaşanan artışların kamuda iş yapan müteahhitleri mağdur ettiğini belirtti. Karslıoğlu, yüklenici firmalara reel fiyat farkı verilmesi gerektiğini de ifade ederek, "Kamu ile iş yapan inşaat sektöründeki firmaların bu emtia fiyatlarıyla ayakta kalması mümkün değil. Bugüne kadar iyi niyetle sözleşme yükümlülüklerini yerine getirmiş ancak fiyat artışlarından olumsuz etkilenerek taahhütlerini yerine getirmekte zorlanan firmalara da ek süre tanınması gerekiyor” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Doğu Akdeniz İnşaat Müteahhit Birlikleri Federasyonu Mustafa Karslıoğlu haberler gündem ekonomi

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.