28 Nisan 2024, Pazar

Karısını öldürüp kaçan adam, soluğu aldığı evde bir cinayet daha işledi

Karısını öldürüp kaçan adam, soluğu aldığı evde bir cinayet daha işledi

İstanbul Gaziosmanpaşa'da yaşayan Korkut Gezici önce eşini silahla öldürdü, sonra aynı silahla kızını yaraladı. Olay yerinden kaçan Gezici, evine gittiği yeğeni Sinan Özfidan'ı da öldürdü. Özfidan'ın eşi, "Şahıs girdi, kocama hiçbir şey söylemeden 3 el ateş etti. Kocamı durup dururken öldürdü" dedi.


Dün gece saatlerinde Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi'nde meydana gelen olayda; Korkut Gezici evinde önce eşi Sevtap Akbacı'yı silahla öldürdü, daha sonra ise kızı Muazzez Gezici'yi aynı silahla yaraladı. Evden kaçan Gezici daha sonra yeğeni Sinan Özfidan'ın evine giderek onu da öldürdü.

KIZININ DURUMU AĞIR

İşlediği cinayetlerin ardından kayıplara karışan Gezici'yi yakalamak için polis ekipleri çalışma başlattı. Silahla yaralanan Muazzez Gezici'nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

 

"BİR ŞEY SÖYLEMEDEN 3 EL ATEŞ ETTİ"

Hayatını kaybeden Sinan Özfidan'ın eşi Gamze Özfidan, "Biz oturuyorduk. Şahıs girdi, kocama hiçbir şey söylemeden 3 el ateş etti. Kocam hiçbir şey yapamadı. Bir anda ağzından kanlar boşaldı. Hastaneye gidene kadar öldü. Onun hiçbir alakası yok. Hiçbir şey yok aralarında. Bir husumet de yoktu. Neden yaptığını, ne istediğini bilmiyoruz. Kendi karısını kızını öldürmüş olabilir. Bizimle bir alakası yok. Geldi kocamı durup dururken öldürdü" dedi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Gaziosmanpaşa Korkut 3. Sayfa Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.