28 Nisan 2024, Pazar

Karısını öldürüp elinde bıçakla hiçbir şey olmamış gibi yürüyüp gitti

Karısını öldürüp elinde bıçakla hiçbir şey olmamış gibi yürüyüp gitti

Esenyurt'ta evde eşi ile tartışan şahıs, sinirlerine hakim olamayarak bıçağına sarıldı. Çocuklarının gözü önünde eşini bıçaklayan zanlı, hiçbir şey olmamış gibi yürüyüp gitti. O anlar cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.

İstanbul Esenyurt'ta bir şahıs, tartıştığı karısını çocuklarının gözü önünde bıçaklayarak öldürdü. Olaydan sonra elinde bıçakla evden kaçan zanlı, cep telefonu kamerasına yansıdı.

 

Edinilen bilgilere göre, olay, Pınar Mahallesi'nde yaşandı. Evde eşi ile tartışan şahıs, sinirlerine hakim olamayarak bıçağına sarıldı. Çocuklarının gözü önünde eşini bıçaklayan zanlı, evden kaçtı.

 

KURTARILAMADI

Evden yükselen bağrışma seslerini duyan komşular olaya müdahale etmek istedi. Olay yerine polis ekipleri ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olayda ağır yaralanan Peri D. isimli kadın, ambulansla hastaneye sevk edildi. Peri D. hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

 

HİÇBİR ŞEY OLMAMIŞ GİBİ YÜRÜYÜP GİTTİ

Zanlının olayın ardından elindeki bıçakla kaçış anı cep telefonu kamerasına yansıdı. O esnada bir kişinin "Allah aşkına bırakmayın" diyerek feryat etmesi dikkat çekti. Polis kaçan zanlının yakalanması için çalışma başlattı.

 

"KARNINDAN VE SIRTINDAN BIÇAKLAMIŞ"

Yaşananları anlatan bir mahalleli, "08.00 sıralarındaydı. Camdan baktığımızda ambulans polis gelmişti. Çığlık sesleri vardı. Adam kaçmıştı. Kızlarını da kovalamış bıçakla. Kadının ambulansa götürülüşünü izledik. Kadın kendinde değildi. Kadını karnından ve sırtından bıçaklamış. Kanımız dondu" ifadelerini kullandı.

 

"ÖNÜNÜ KESMEYE ÇALIŞTILAR AMA KAÇTI"

Bir başka mahalle sakini ise "Sabah çocukları okula götürürken bir baktık bağırma çağırma sesleri geldi. Kadın ölmüş, adamı yakalayamadılar. Önünü kesmeye çalıştılar ama kaçtı" şeklinde konuştu.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Pınar Mahallesi Esenyurt Suç Polis 3. Sayfa Sağlık Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.