28 Nisan 2024, Pazar

Kargo firmasındaki skandal görüntülerde yer alan 3 çalışan kovuldu

Kargo firmasındaki skandal görüntülerde yer alan 3 çalışan kovuldu

İstanbul'da bir kargo şubesinin önünde çekilen görüntülerde çalışanların paketleri fırlatması sosyal medyada büyük tepki topladı. Görüntülerde yer alan 3 çalışanın iş akdi feshedilirken firma yetkilileri şahıslar hakkında suç duyurusunda bulundu.


 

İstanbul'da, bir kargo firmasının şubesi önünde kolilerin fırlatılarak, araca yüklenmesine ilişkin görüntülerde yer alan 3 çalışanın iş akdi feshedildi.

 

KUTULARI FIRLATMALARI TEPKİ ÇEKTİ

Görüntülerin geçen hafta bu firmanın Metris şubesi önünde yaşandığı ve kayıt altına alındığı belirtildi. Bir vatandaşın cep telefonuyla kaydedilen görüntülerde, 3 işçinin şubedeki kolileri araca yüklerken elden ele vermek yerine hızla fırlatması yer alıyor.

 

İŞTEN KOVULDULAR

Firma yetkilileri görüntülerin sosyal medyada yayınlanmasının ardından yaptıkları inceleme sonucunda 3 çalışanın iş akdini feshetti.

 

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDULAR

Bir Alman lojistik firması ile alınan birleşme kararının tanıtım dönemine denk getirilen bu görüntülerden üzüntü duyduklarını ifade eden yetkililerin "mala zarar verme, ticari itibarı zedeleme, hizmet nedeni ile görevi kötüye kullanma" nedeniyle işçiler hakkında suç duyurusunda bulundukları ifade edildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

İstanbul Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.