27 Nisan 2024, Cumartesi

Kardeşi Adnan Oktar’ı skandal sözlerle savundu

Kardeşi Adnan Oktar’ı skandal sözlerle savundu

İstanbul polisinin operasyonuyla yakalanarak gözaltına alınan ve çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilen Adnan Oktar’ın kardeşi Kenan Oktar, kardeşine yapılan operasyonun İngiliz derin devletinin planladığı bir operasyon olduğunu ileri sürdü.

Kenan Oktar, İhlas Haber Ajansı’na özel açıklamalarda bulundu. Kenan Oktar, operasyonu İngiliz derin devletinin planladığını ifade ederek, “Adnan hocam cezaevinde PKK lideriyle ve uzantısıyla aynı bölümde kalıyor. Kızımla beraber bizzat gittim ziyaret ettim tek kişilik koğuşta kalıyor. Bu operasyonlar Bediüzzaman’a da yapıldı. Adnan Hoca FETÖ ‘yü desteklemedi. Ben 'FETÖ’yü severim o da beni sever' derken, o da benden tedirgin olur demek istedi” şeklinde konuştu. 
Kardeşi Adnan Oktar’ın tutuklanması ve yaşanan süreçle ilgili Kenan Oktar, “Adnan Hoca benim tek kardeşim, öz kardeşim. Uzun süredir ayrıyım. Onun yanında bulunmak isterdim. Kısmet bugüneymiş. Kuvvetli bir operasyon yapıldı. Operasyonda herkesin tahmin edeceği gibi İngiliz derin devletinin planladığı bir operasyon. Biz hocamızın ve hanım kardeşlerimizin suçsuz olduğunu biliyoruz, halk da biliyordur. Bu operasyonlar Bediüzzaman‘a da yapıldı. Biz bunlara karşı duracağız bu apaçık bir iftiradır. Adnan Hoca’nın şimdiye kadar yanlış yaptığı bir şey yok. Eserlerinin hepsi ortadadır. Bediüzzaman bugünkü tabirle diyor ki; ‘Maddecilik ve Darwinizm vebası vardır. Bunun kaldırılması lazım’ diyor. Yapılan çalışmalarda Komünizmin, PKK’nın, dinsizliğin ayağı olan maddecilik, Darwinizm Adnan Hocamızın çalışmalarıyla yok edildi. Ortaya ağır bir darbede vuruldu. Bu dönemin önemli putları da yıkılmış oldu. Adnan Hoca sürecinde takip ederseniz 40 yıldır ilmi çalışma yapıyor. Herkes görüyor. Herkesin gözü önünde, televizyonlardadır. Fakat İngiliz Derin devleti FETÖ bağlantısıyla beraber bir yerden düğmeye basıp operasyon düzenletiyor. Operasyonda Tayyip hocamın tam Avrupa’ya gittiği zamana denk getiriliyor” dedi. 
“PKK lideriyle ve uzantısıyla aynı bölümde kalıyor” 

Kenan Oktar, “PKK lideriyle ve uzantısıyla aynı bölümde kalıyor. Bütün vatanın evlatlarının Adnan Hoca’ya sahip çıkması gerekiyor. Aklı birazcık olan insanlar bunların korkunç bir iftira olduğunu nazara alır. Açık söyleyeyim, İsrail yeni cumhurbaşkanı seçildiği, yeni hükümet kurulduğu zaman istemedi istemiyordu. Adnan Hocamız İsrail ile yakın bağlantı kurdu. Yakın lobi kurmasa Amerika’da Ermeni yasa tasarısı kabul ediliyordu. Adnan Hocamız bunu İsrail’in verdiği bir uyarı ile engelledi. İsrail’le bağlantılarımızın güçlü olmasını Adnan Hoca temin etti. Yoksa bize düşman bir devlet haline gelecekti. İsrail, Tayyip hocamızı sevmiyordu, onu yumuşattı. Son aylarda İsrail ile ticaret hacmimiz arttı. Askeri iş birliğimiz arttı” ifadelerini kullandı. 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Kardeşi Adnan Oktar’ı Oktar’ı skandal sözlerle savundu

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.