28 Nisan 2024, Pazar

Kahramanmaraş’ımıza Yapılan Her Yatırım Geleceğimize Yatırımdır...

Kahramanmaraş’ımıza Yapılan Her Yatırım Geleceğimize Yatırımdır...

Kahramanmaraş sanayici, işadamı ve KMTSO yönetim kurulu üyesi Mehmet Beşen son zamanlarda yaşanan dolar kuru üzerinden ekonomik saldırılarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Beşen yaptığı açıklamada: “Dolar üzerinden Ülkemize yapılan ekonomik saldırılar neticesinde her yerde olduğu gibi Kahramanmaraş’ımızda da büyük küçük firmalarımızın etkilenmemesi elbette içten değildir. Cumhurbaşkanımızın ve Hükümetimizin dik duruşu ve kararlılığı ile Millet olarak bugüne kadar tüm zorluklara nasıl göğüs gerdiysek inşallah bu ekonomik saldırıdanda Ülkemiz başarıyla çıkacaktır...

Bugün geldiğimiz noktada, Kahramanmaraş’da bazı firmalarımızın isimleri ekonomik krizle ilgili ilişkilendirilerek mali yapısı ile ilgili yapılan gelişi güzel dedikodular maalesef bu firmalarımıza ve şehrimize büyük zarar vermektedir. Kahramanmaraş’ın sanayicisi, ticaret erbabı, esnafı bu şehrin kalkınması için taşın altına elini koymuş, yaptığı yatırımlarla Ülkemizin kalkınmasına istihdama ve en önemlisi şehrimizi Türkiye’de yaşanabilir en güvenli ve huzurlu şehir olmasına vesile olmuştur. Bugün bizlere düşen görev, hayatını işine adamış başarılı olmuş İş adamlarımıza yalan yanlış bilgilerle firmalarına, bilinçli bilinçsiz zarar verenlere karşı fırsat vermeyip sonuna kadar bu İşletmelere sahip çıkmalıyız.

Hiç bir sanayicimiz yaptığı yatırımları sırtına alıp bir yere götürecek değil, bu yatırımların her birisi şehrimizin bir değeri olup bu topraklarda büyüyecek, gelişecek ve dolaylı olarak hepimizin işine aşına katkı sağlayacaktır. Umarım güzel yurdumuzun üstündeki bu karanlık baskı ve günler en kısa zamanda son bulur ve geleceğimiz olan çocuklarımızla her alanda kalkınmış güçlü Türkiye’de hep birlikte yaşarız.”

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Kahramanmaraş KMTSO Mehmet Beşen Dolar

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.