19 Mayıs 2024, Pazar

Kahramanmaraş’a 300 Milyon TL’lik İçme suyu

Kahramanmaraş’a 300 Milyon TL’lik İçme suyu

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Pazarcık ilçesinde başlatılan Düzbağ hattı içme suyu projesinde önemli aşama kat edildi. Başkan Görgel, “Pazarcık ilçemize 12 kilometre isale hattı, içme suyu arıtma tesisi ve depolar inşa ediyoruz. 300 Milyon TL’lik yatırımımızda şu an tamamlanma Yüzde 50 seviyelerine geldi. İnşallah bu yatırımımızı hızlıca tamamlayarak Pazarcık ilçemizin içme suyu sorununa kalıcı çözüm getirmiş olacağız” dedi.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde sağlanan 10 Milyar TL’lik hibe desteği ile şehirde altyapı yenileme seferberliği başlatan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin Pazarcık’ın içme suyu sorununu çözüme kavuşturmak için kendi öz kaynaklarıyla hayata geçirdiği “Düzbağ Hattı Bağlantısı ve İçme suyu Arıtma Tesisi” projesinde de önemli aşama katedildi. 5 kilometrelik isale hattının imalatı tamamlanırken içme suyu arıtma tesisi ve depo inşasında da yarıya gelindi. 300 Milyon TL’lik yatırımla hayata geçirilen proje kapsamında Pazarcık’a toplam 12 kilometre isale hattı, 2 adet içme suyu deposu ve 1 adet içme suyu arıtma tesisi kazandırılacak.

 

İçme suyu Sorununa Kesin Çözüm

Çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, “6 Şubat depremlerinde şehrimizin altyapısı da önemli ölçüde hasar aldı. Bu hasarın giderilmesi ve şehrimizin modern altyapıya kavuşması için çalışmalarımızı kesintisiz sürdürüyoruz. Bu kapsamda Pazarcık ilçemizde içme suyu sorununun çözümü için Düzbağ İçme suyu Projesini başlatmıştık. İlçemize 12 kilometre isale hattı, içme suyu arıtma tesisi ve depolar inşa ediyoruz. 300 Milyon TL’lik yatırımımızda şu an tamamlanma Yüzde 50 seviyelerine geldi. Bu çalışmamızda emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İnşallah bu yatırımımızı hızlıca tamamlayarak Pazarcık ilçemizin içme suyu sorununa kalıcı çözüm getirmiş olacağız” ifadelerini kullandı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Fırat Görgel Pazarcık Kahramanmaraş’a 300 Milyon TL’lik İçme suyu Kahramanmaraş İçme suyu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.