27 Nisan 2024, Cumartesi

Kahramanmaraş merkezli FETÖ operasyonunda 1 tutuklama

Kahramanmaraş merkezli FETÖ operasyonunda 1 tutuklama

Kahramanmaraş merkezli 6 ilde yapılan FETÖ operasyonunda gözlatına alınan 6 şüpheliden 1’i tutuklandı.

Kahramanmaraş merkezli 6 ilde yapılan FETÖ operasyonunda gözlatına alınan 6 şüpheliden 1'i tutuklandı.Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kom Şube Müdürlüğü ekipleri FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün ardışık arama ve kripto şifreleme yöntemlerini kullanan ve TSK içerisindeki hava, kara ve jandarma kuvvetlerine mensup 5'i halen aktif görevde olan astsubaylar ve 1 askeri mahrem imamdan oluşan hücrelere yönelik 6 şüphelinin yakalanması amacıyla 6 farklı ilde eş zamanlı operasyon yaptı.
Gözaltına alınan 6 şüpheli sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi. Yapılan işlemlerin ardından şüphelilerden Astsubay Mustafa T. tutuklanarak cezaevine konuldu. Diğer 5 şüpheli ise etkin pişmanlık hükümlerinden faydalanarak serbest bırakıldı.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Kahramanmaraş FETÖ 1 tutuklama yerel haber

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.