29 Mart 2024, Cuma

Kadının sözleri programa damga vurdu

Kadının sözleri programa damga vurdu

Aile Destekleri Sigortası buluşmasında konuşan Kemal Kılıçdaroğlu, açıklamaları sırasında kendisine seslenen bir kadını kürsüye davet etti.

Geçim derdi yaşadığını belirten kadın, "Gelen gün giden günü aratıyor. Öyle bir zor hayat geçiriyoruz ki. Bize hâlâ tozpembe bir tablo çiziyorlar, ben bilmiyorum bana hiç olmadı o toz pembe hayat" dedi.

 

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Aile Destekleri Sigortası buluşmasında önemli açıklamalarda bulundu.

 

"TÜRKİYE KAZANIYORSA HAKÇA DAĞITILMALI"

Birçok kadının kürsüye çıkarak yaşadığı sıkıntıları anlattığı programda daha sonra Kemal Kılıçdaroğlu açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu, "Her evde huzur ve bereketin olmasını sağlayacağız. Kişiler değil, devlet kazanmalı. Türkiye kazanıyorsa hakça dağıtılmalı. Şu an belediyelerimizde var, tüm Türkiye'ye uygulayacağız. Her evde asgari bir gelir güvencesi lazım. Siyaset, toplumu huzurlu kılmaktır. Saraylarda oturmak gibi bir kaygım yok, sizin gibi yaşayacağım. Ev kadınlarının da emeklilik hakkı olabilmeli. Hiçbir kadını bir erkeğe muhtaç etmeyeceğim." dedi.

 

"BANA HİÇ OLMADI O TOZ PEMBE HAYAT"

Kılıçdaroğlu konuşmasını yaparken, bir kadın ise kürsüye seslendi. Yaşadığı mağduriyeti anlatan kadın, Kılıçdaroğlu tarafından kürsüye davet edildi. 59 yaşında olduğunu ve eşinin vefat ettiğini, tek başına çocukları ile torunlarına destek olmaya çalıştığını belirten kadın, "Gelen gün giden günü aratıyor. Öyle bir zor hayat geçiriyoruz ki. En yakından en acı şekilde yaşayan ben oldum. Yeri geldi çocuklarımın önüne bir tas koyduğumda geri çekildiğim de oldu. Bize hâlâ tozpembe bir tablo çiziyorlar, ben bilmiyorum bana hiç olmadı o toz pembe hayat." ifadelerini kullandı.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Kemal Kılıçdaroğlu Millet İttifakı Politika Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.