27 Nisan 2024, Cumartesi

Kadıköy vahşetinde flaş gelişme! İki bacaktan sonra gövde de bulundu

Kadıköy vahşetinde flaş gelişme! İki bacaktan sonra gövde de bulundu

İstanbul Kadıköy’de çöp konteynerinde bacakları bulunan 55 yaşındaki Rıfat Rıza Öztürk’ün gövdesi de Beykoz'da bulundu. Diğer ceset parçalarını bulma çalışmalarının sürdüğü bildirildi.

Kadıköy Acıbadem Mahallesi, Zeamet Sokak’ta Rıfat Rıza Öztürk’ün bacaklarının bulunmasının ardından Asayiş Şube Cinayet Büro Amirliği ekipleri, bacakların konulduğu torbayı inceyip, kargo etiketinden internet kafe sahibi F.Y’ye, F.Y’den de cinayeti işleyen yeğeni Fahrettin Öztürk’e ulaşılmıştı.
Gece boyunca sorgulanan ve cinayeti itiraf ettiği öğrenilen 31 yaşındaki cani yeğen ve kendisine yardım eden 2 kişiden alınan bilgi doğrultusunda cesedin 6 parçaya bölündüğünü tespit edildi. Cesedin parçalarının bulunması için özel ekip kuran Asayiş Şube Cinayet Büro ekipleri,  bu sabah saatlerinde Beykoz'da 2. köprünün ayağının bulunduğu boş arazide arama yaptı.
Yeğen Fahrettin Öztürk'ün "Gövdeyi, köprüden arabayla geçerken aşağı attık" şeklinde verdiği ifadesi üzerine belirtilen bölgede arama yapan ekipler, Rıfat Rıza Öztürk'ün gövdesine ifade edilen bölgede ulaştı.
Cesedi 6 parçaya böldüğünü söylediği öğrenilen Fahrettin Öztürk'ün kafa ve 2 kolu attığını söylediği bölgeler de polisin arama çalışmaları devam ediyor.
Toplumda infial yaratacak görüntülere sebep olmamak için ceset parçalarının ve atıldığı bölgelerin bilgi ve görüntülerini basınla paylaşmayacaklarını ifade eden polis yetkililerinin Rıfat Rıza Öztürk'e ait kafa ve 2 koldan oluşan 3 vücut parçasını bulmaya yönelik çalışmaları devam ediyor.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Kadıköy vahşet bacak gövde bulundu

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.