28 Nisan 2024, Pazar

Kaçmaya çalışırken ateş açılarak durduruldu

Kaçmaya çalışırken ateş açılarak durduruldu

Bodrum'da uyuşturucu taşıdığı öne sürülen lüks yat, Yunan karasularına kaçmaya çalışırken ateş açılarak durduruldu

 

Muğla'nın Bodrum ilçesinde Sahil Güvenlik botu ile lüks bir yat arasında nefes kesen kovalamaca yaşandı. Uyuşturucu ihbarı nedeniyle durdurulmak istenen ABD bayraklı lüks yat, ihtarlara rağmen durmayıp Türk karasularından çıkmak üzereyken ateş açılarak durduruldu. Güvenlik ekiplerinin içine girdiği yatta gözaltına alınan 4 kişinin üzerinde cep telefonu olmaması ve teknede bir adet telefon olması dikkatlerden kaçmadı.

Önceki gün sabah saatlerinde Yalıkavak açıklarında ABD bayraklı 27 metre boyundaki lüks yat ile Sahil Güvenlik botu arasında kovalamaca yaşandı.

 

 

YUNAN KARASULARINA GİRMEK ÜZEREYKEN ATEŞ AÇARAK DURDURULDU

İddiaya göre, teknede uyuşturucu bulunduğu yönünde ihbar alarak harekete geçen Sahil Güvenlik ekiplerinin 'Dur' ihtarına uymayarak kaçan yat, Yunan karasularına yöneldi. Sahil Güvenlik ekipleri de yatı takibi sürdürdü. Ekiplerin yatı, Yunan karasularına girmek üzereyken zor kullanarak ateş açarak durduğu öğrenildi.

ŞAHISLARIN ÜZERİNDE CEP TELEFONUSU OLMAMASI DİKKAT ÇEKTİ

Yata yandan çarparak içeriye giren Sahil Güvenlik ekipleri yatın içerisinde bulunan 4 kişiyi gözaltına aldı. Yatın içerisinde uzun süre arama yapan ekipler yakalanan şahısların üzerinde cep telefonu olmaması, teknede bir adet telefon olması dikkatlerden kaçmadı.

 

KOVALAMACA ANBEAN GÖRÜNTÜLENDİ

Kovalamaca anları ise bölgede yaşayan bazı vatandaşlar tarafından görüntülendi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Bodrum Muğla 3.SAYFA HABERLER

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.