28 Nisan 2024, Pazar

İzmir'deki vahşetten yeni detaylar!

İzmir'deki vahşetten yeni detaylar!

İzmir'deki vahşetten yeni detaylar! Anne ve 3 kızının cesetlerini parçalayan katil zanlısı, esnaf esnaf gezip bu soruyu sormuş

İzmir'de bir evdeki derin dondurucu ve buzdolabı içinde Türkmenistan uyruklu Gülkamar Hanimova ile kızları Leyla Geldiyazova ve Laçin Geldiyazova'yla Ruslan Kerimov'un parçalanmış cesetleri bulunmuştu. Hasta bakımı veya çocuk bakıcılığı yapan Hanimova'ın kızlarıyla haftada 1 gün bu evde kaldıkları ve çalıştıkları ortaya çıktı. Öte yandan katil zanlısının birkaç gün önce çevredeki esnafa nereden derin dondurucu alabileceğini sorduğu öğrenildi.

 

İzmir'in Bayraklı ilçesinde 4 kişinin derin dondurucu ve buzdolabında parçalanmış halde cesetlerinin bulunduğu kan donduran olaydan yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Buna göre katil zanlısının birkaç gün önce çevredeki esnafa nereden derin dondurucu alabileceğini sorduğu öğrenildi.

 

 

CESETLERİ PARÇALANMIŞ HALDE BULUNDU

Olay, dün saat 12.30 sıralarında Adalet Mahallesi 1594/14 Sokak'taki iki katlı evde meydana geldi. Evde yaşayan Türkmenistan uyruklu Gülkamar Hanimova ile kızları Leyla Geldiyazova ve Laçin Geldiyazova'yla Ruslan Kerimov adlı erkek olmak üzere 4 kişiden haber alamayan yakınları durumu polise bildirdi. İhbar üzerine eve giren ekipler, derin dondurucuda 4 ceset buldu.

 

 

HANGİ CESEDİN KİME AİT OLDUĞUNU DNA TESTİ BELİRLEYECEK

Evdeki inceleme sonrası ölenlerin cenazeleri, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı. Cesetlerin tamamen parçalandığı, bu nedenle hangi cesedin kime ait olduğunun ise yapılacak DNA testi sonucunda belirleneceği ifade edildi.

 

 

ÖZEL EKİP KURULDU

Olayla ilgili Türkmenistan uyruklu olduğu belirlenen cinayet şüphelisinin yakalanması için özel ekip kuruldu. Ekiplerin arama çalışmalarına rağmen henüz bir sonuç alınamadı. Hasta bakımı veya çocuk bakıcılığı yapan Türkmenistan uyruklu Gülkamar Hanimova, kızları Leyla Geldiyazova ve Laçin Geldiyazova ile Ruslan Kerimov adlı erkeğin haftada 1 gün öldürüldükleri evde kaldıkları, diğer zamanlarda ise çalıştıkları evlerde kaldıkları öğrenildi.

 

DERİN DONDURUCUYU NEREDEN ALABİLECEĞİNİ SORMUŞ

Mahalleden, evli 3 çocuk babası Ramazan Yüksel (58) ise "Şaşkınız 3 senedir burada yaşıyorlardı. Kendi halinde bir aileydi. Duyduğumuza göre katil, birkaç gün önce çevredeki esnafa nereden derin dondurucu alabileceğini sormuş. Tedirginiz" diye konuştu.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Türkmenistan Otopsi İzmir 3. Sayfa Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.